Region

Uhapšen muškarac koji je uz pjesmu Thompsona urinirao po spomeniku partizanima

Policija u Sinju uhasila je muškarca koji se danas, na Dan obilježavanja antifašističke borbe, prilikom odavanja počasti poginulim borcima Narodnooslobodilačkog rata pomokrio kod spomen-kosturnice u parku.

Hapšenje - Ilustracija / Nezavisne.com

Riječ je o 39-godišnjaku koji će, nakon kriminalističke istrage u policiji, biti izveden pred sudiju za prekršaje, prenose hrvatski mediji.

Očevici incidenta policiji su rekli da je muškarac došao tokom ceremonije i počeo mokriti po spomeniku, a cijelo vrijeme to je i fotografisao. Zatim je otišao u svoj automobil i glasno pustio pjesmu proustaškog pjevača Marka Perkovića Thompsona.

Policija nije dobila dojavu o incidentu, već je o njemu saznala od novinara, nakon čega je pokrenula istragu, pišu “Vijesti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh