Region

Uhapšena nastavnica koja je šamarala dječaka pred svima

​Policajci u Jagodini (Srbija) uhapsili su Z. P. (37) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo nasilničko ponašanje, saopštila je policija.

Hapšenje - Ilustracija/N1info.com

Video klip na kome ona šamara dječaka naširoko se dijelio na društvenim mrežama, a negativni komentari su preplavili internet.

Sumnja se da je ona, zajedno sa suprugom (43), 17. juna ove godine, ispred jedne stambene zgrade u Jagodini, fizički napala petnaestogodišnjaka, prenosi “Blic“.

Z. P. je određena mjera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini, piše “Infocentrala”.

Policija će, po nalogu tužilaštva, i protiv njenog supruga podnijeti krivičnu prijavu za krivično djelo nasilničko ponašanje.

Mediji prenose da je uhapšena nastavnica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh