Region

Čovjek koji je udario dječake autom i pobjegao obratio se javnosti videom

Đuro Koren (77) koji je u srijedu predvečer u Koprivničkom Ivancu Volkswagenom Polo udario u dvojicu dječaka na biciklima i pobjegao u snimku za Podravski je objasnio šta se dogodilo.

No image - Haber.ba

Kako prenosi “Index” Koren je iskazao žaljenje, a kroz plač je jedva govorio.

– Ja sam se kotrljao, ne znam kako, i ostao bez svijesti. I kako sam izašao i gdje sam ih pokupio, ja više ni sam ne znam. Ja nikada nisam nikoga, ja molim roditelje da oproste – rekao je među ostalim.

Podsjetimo, Koren je u srijedu oko 18:45 Volkswagenom Polo udario dvojicu dječaka na biciklima i jednom nanio teške povrede, zbog kojih je dječak životno ugrožen.

Koren je potom pobjegao, a kako su ispričali svjedoci, u bijegu mu je otpala registarska tablica s automobila, prenosi Index.hr.

Policija ga je u srijedu kasno navečer pronašla i uhapsila, krajem sedmice je priveden na ispitivanje u tužilaštvo, a zatim i sucu istrage koji ga je odlučio pustiti na slobodu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh