Region

Majka je kćerkici (3) isjekla vene, pa je bacila sa četvrtog sprata: Danijela (36) je potom skočila u smrt – Muž se vratio iz treće smjene i zatekao strašan prizor

Danijela R. (36) isjekla je jutros trogodišnjoj kćerki T.R. vene, pa je bacila sa četvrtog sprata, a potom sebi isjekla vene i skočila sa 12 metara na beton.

Tragedija u Beogradu - Kurir.rs

Policija je obavila uviđaj na licu mjesta i sada ispituje očevice horora na Bežanijskoj kosi.

Danijela R. – Linkedin

Prema nezvaničnim saznanjima, Danijelin suprug, a djevojčicin otac kolima Hitne pomoći prevezen u Zemunsku bolnicu jer mu je pozlilo od šoka kada je saznao šta se dogodilo.

On se rano jutros vratio sa posla, iz treće smjene, i zatekao policiju i onda je saznao za užas koji se dogodio.

Naime, prethodno je objavljena informacija da je jutros oko 8.20 sati došlo do požara u stanu na Bežanijskoj kosi kao i da su majka i kćerka skočile kroz prozor kako bi se spasile od vatre. Međutim, već po dolasku na lice mjesta, utvrđeno je da je istina drugačija.

Prema nezvaničnim saznanjima “Kurira“, jedan od komšija je pokušavao da odgovori ženu da skoči, nije uspio u tome, a potom je vidio da je djevojčica već ležala na zemlji.

Uznemirene komšije ne mogu da vjeruju šta se dogodilo, kažu da su djelovali kao fina porodica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh