Region

Odgurnula kolica, spasila bebu: Amputirali su joj i drugu nogu

Vozač (38) u subotu je u Kuršancu u Međimurju (Hrvatska) naletio na 21-godišnju pješakinju koja je u zadnji čas odgurnula kolica i bebi vjerojatno spasila život. Vozač je imao 1,06 promila alkohola.

Policija Hrvatske - Twitter

U subotu oko 21 sat vozač je naletio na pješakinju u Kuršancu u Međimurju.

Djevojci (21) koju je vozač prikliještio uz betonski rub ograde morali su amputirati desnu nogu odmah nakon nesreće, u međuvremenu su joj morali amputirati i drugu nogu i trenutno je na Odjelu intenzivne njege u čakovečkoj bolnici.

Nesreća je mogla biti i veća jer djevojka je gurala kolica s bebom.

U zadnji čas ih je, vidjevši da automobil ide na nju, odgurnula od sebe i tako vjerojatno bebi spasila život. Nesreća je bila u Zagrebačkoj ulici u naselju Kuršanec koje se nalazi između Čakovca i Varaždina.

Policija je objavila kako je na nju u tamnoplavoj Opel Vectri naletio 38-godišnji vozač koji je imao 1,06 promila i kazneno će ga prijaviti, piše “24sata“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh