Region

Tukao trudnicu pred dvoje djece, slomio joj je ruku

Pomahnitali muškarac (66) letvom je pretukao i 61-godišnjaka kojem je slomio prst i 59-godišnjakinju koja ima prijelom šake. Trudnicu (33) tukao je pred maloljetnom djecom.

Policija - Poslovni.hr

U četvrtak oko 19 sati 66-godišnjak je drvenom letvom pretukao troje ljudi, među njima i 33-godišnju trudnicu kojoj je slomio ruku, a tukao ju je pred maloljetnom djecom, izvijestila je splitska policija o incidentu u gradskoj četvrti Mejaši.

Muškarac (66) vidio je 33-godišnju trudnicu i njezino dvoje malodobne djece kako izlaze iz kuće i idu prema automobilu. Nesretna žena automobil je prije posjeta parkirala između dvije kuće, na mjesto oko kojeg se dva susjeda dugo spore. Napadač je vrebao kada će trudnica izaći iz kuće, a potom je uzeo letvu i krenuo u napad. Mlatio ju je pred dvoje malodobne djece i slomio joj je ruku.

Vidjevši što se događa i čuvši vrisku, iz kuće u kojoj je trudnica bila u posjeti, istrčali su 61-godišnjak i 59-godišnjakinja. Pomahnitali muškarac i njih je počeo mlatiti letvom. Svima je pružena ljekarska pomoć. Tako je 61-godišnjaku utvrđena teška povreda u vidu prijeloma prsta ruke dok je prijelom kosti šake zadobila 59-godišnjakinja. Muškarcu koji je pravdu izbijao s letvom utvrđene su lakše tjelesne ozljede u vidu podljeva dok je trudnici slomljena ruka, prenosi “24sata“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh