Region

Morski pas opet u Makarskoj: Približio se brodu s turistima

Grupa turista na brodu uočila je morskog psa kod Makarske. Njega su još prije nekoliko dana također uočili turisti na istom mjestu, a zatim i u Korčulanskom kanalu.

No image - Haber.ba

U četvrtak je objavljena snimka morskog psa mako koji je prije četiri dana snimljen na obali kod Makarske, a zatim su ga turisti opet uočili u Korčulanskom kanalu, piše “24sata“.

Čini se kako se mako vratio do Makarske gdje ga je ponovno uočila grupa turista koji su bili na brodu.

U Mediteranu nema zabilježenih napada koji su neprovocirani, dok ih tropska mora imaju. Općenito je malo takvih napada. Velika većina tih napada su isprovocirani, primjerice, kada psa ulove na udicu pa ga takvog krenu snimiti kamerom ispod površine mora – kazao je ranije urednik portala “Podvodni.hr” i suradnika Instituta za oceanografiju i ribarstvo u Splitu Pero Ugarković za portal “Dalmacija Danas”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh