Region

Neutješni otac čupao kosu i dozivao poginulu kćerku: “Može li neko da mi je vrati”

U domu Jovane A., tragično nastradale u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na Valjevskom putu, u naselju Piroman u srbijanskom Obrenovcu, vlada tuga i nevjerica. Njen brat Milutin B., koji je vozio motor, trenutno se nalazi na VMA i van životne je opasnosti.

Neutješni otac - Kurir.rs

Jovanin otac Rade Božinović ne može da vjeruje kolika je tragedija zadesila njegovu porodicu. Očajan, ne stiže da obriše suze s lica, dok se dvorištem prolama jauk za nastradalom kćerkom. Njegove riječi da mu je sedmomjesečna unuka tako mala osta bez majke slamaju srce, piše “Kurir“.

“Jel može neko da je vrati, kćerku moju? Ne može, znam, nema povratka! Ne znam šta da radim! Velika nesreća nas je zadesila! Udala se prošle godine, život je bio pred njom”, kuka Rade i čupa kosu u očaju.

Jovana i Milutin bili su u susjednom selu u pojseti kod sestre, a tragedija ih je zadesila na putu do kuće.

“Jovana nikad nije voljela motore, ovo je prvi put da je sjela i nastradala je. Milutin je iskusan vozač, oduvijek je volio brzinu i adrenalin”, rekao je Rade.

Okupljena rodbina i prijatelji su u nevjerici poslije smrti Jovane, inače, jedne od šestoro djece Božinovića. Niko od njih ne može da prihvati da nje više nema, a kuknjava nesretnog oca para dušu svih prisutnih.

Jovanin muž Slobodan, s kojim je Jovana živjela u selu Stubline, došao je po svoju kćerkicu i odveo je kući. Podsjetimo, udes se dogodio kada je automobil, u blizini obližnje pumpe oborio motor na kom su se nalazili brat i sestra. Policijska istraga utvrdit će sve tačne detalje i uzroke ove tragedije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh