Region

Uhapšen nakon što je pucao iz vazdušne puške u komšinicu

Policija u Inđiji je uhapsila G. T (38) iz Petrovaradina zbog sumnje da je pucnjem iz vazdušne puške povrijedio šezdesetčetvorogodišnju komšinicu u jednom vikend-naselju pored Inđije, saopštio je MUP Srbije.

Vazdušna puška - mojtrg.rs

G. T. se sumnjiči za krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Prilikom pretresa vikendice osumnjičenog, policija je juče pronašla i oduzela vazdušnu pušku, 35,50 grama biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i 70 sjemenki, navodi “Tanjug”.

Po nalogu nadležnog tužioca, G. T. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u srbijanskoj Staroj Pazovi.

Nakon vještačenja biljne materije i sjemenki, protiv njega biće podnjeta odgovarajuća krivična prijava, nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh