Region

Prijetnje i uvrede: Nevjerovatno maltretiranje policajaca u Srbiji

Nevjerovatan snimak napada na saobraćajce osvanuo je na Facebooku, a vidi se kako mladić, po svemu sudeći pod uticajem alkohola, fizički nasrće na pripadnika MUP-a Srbije i pokušava da ga udari.

Maltretiranje policajaca u Srbiji - Screenshot/Kurir.rs

Napad se dogodio u Pirotu, a na video-zapisu imamo priliku da vidimo kako su upravo policajci ti koji pokušavaju da smire situaciju i obuzdaju dvojicu ljudi koji su ih zaskočili najgorim psovkama i izrazima.

Jasno se čuju prijetnje koje se jedan od dvojice ne libi da izgovori, kao ni da nasrće na srbijanske policajce koji su samo obavljali svoj posao. On pokušava da udari policajca i zamahuje više od 10 puta, ali pripadnici MUP-a ne reaguju silom.

Prema saznanjima “Kurira“, napadač je priveden u sud, ali je odmah pušten i brani se sa slobode.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh