Region

Nisam ni slutila da će to biti zadnji put da je grlim, rekla je majka čije je dijete udario kamion

Dan prije odlaska na more Renata je bila jako uzbuđena. Sama je spremala svoje stvari.

nesereća- 24info

Ma, pet puta je spakirala kofer pa ga raspakirala jer nije znala što sve da nosi. Na kraju ju je Iva zezala da je spakirala stvari za mjesec dana, priča za 24sata kroz suze Zorica Horvat (44) iz Erduta, mama 14-godišnje Renate Horvat, djevojčice koja je u petak nastradala u stravičnoj nesreći u Novskoj. Zajedno sa njom poginula je i njena najbolja prijateljica Iva J. također iz Erduta.

– Jako su se veselile tom školskom izletu. Nije trebao trajati dugo, tek tri dana, ali njima je puno značio. Ujutro u pola 7 po nju je došla Ivina mama Ivana. Pozdravile smo se, izgrlile. Nisam ni slutila da je to zadnji puta da grlim i vidim svoje dijete – kaže majka dok skida naočale i neutješno briše suze.
Dodala je da joj se kćerka bavila folklorom, a išla je i u mlade vatrogasce i to joj je bilo jako zabavno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh