Region

Plaća TV pretplatu za štalu?! Godinama se bori da dokaže da njegove ovce ne gledaju televiziju

Đorđe Delić iz Bioske, sela nadomak Užica (SRBIJA) godinama unazad pokušava da dokaže da u štali u kojoj drži ovce nema televizor i da treba da bude oslobođen plaćanja televizijske pretplate.

Đordje Delić - Kurir.rs

Dokaze i dopise uredno šalje, odgovora nema, pretplata stiže i tako ukrug.

Pretplatu plaća godinama unazad i to po osnovu brojila koje se nalazi u štali u kojoj naravno nema TV jer, kako kaže u šali, njegove ovce nisu zainteresovane za gledanje televizije, objavila je “TV 5” iz Užica.

Đordje Delić – TV5

Pisao je nebrojeno puta, slao slike štale a čak dvaput i išao do javnog servisa, popunjavao i predavao obrazac – i ništa!

Sad mora na svakih šest mjeseci da im na uvid šalje račun za struju da ne bi plaćao dodatnih 200 dinara mjesečno. Đorđe je riješen da više ne plaća jer televizor u štali nema, ali ako stočar uskoro ne bude oslobođen pretplate za TV koji nema, moglo bi da se desi da njegove ovčice ipak dobiju TV koji bi mogle da gledaju uveče, pred spavanje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh