Region

Bosancu u Srbiji policija zaplijenila 6 kilograma bijelog praha

D.J. (28) iz Bosne i Hercegovine, uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Heroin - Nezavisne.com

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i Uprave granične policije, a u saradnji sa Upravom carine, zaplijenili su više od šest kilograma heriona, prenosi “Telegraf”.

Prilikom kontrole putničkog vozila “seat leon” na Graničnom prelazu Badovinci između BiH i Srbije, D.J. su zaplijenili 12 paketa sa ukupno 6 kilograma i 396 grama heriona.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, uz krivičnu prijavu, te će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

i uhapsili D.J. (28), državljanina Bosne i Hercegovine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh