Region

Nakon “čišćenja” rijeke u Novom Pazaru, na redu je skandalozno “mokro” asfaltiranje ulica

Snimak sanacije udarnih rupa na ulicama Novog Pazara na kojem se vidi kako radnici lopatama ubacuju asfalt u rupu punu vode, postao je veoma popularan na društvenim mrežama, izazivajući čuđenje, ali i podsmijeh brojnih korisnika.

Asfaltiranje rupa u Novom Pazaru - Screenshot/Twitter

Internetom još nije prestalo da kruži snimak skandaloznog “čišćenja” rijeke – kamion smeće iz rijeke prebaciju preko mosta dalje u rijeku, a sada se pojavio ovaj novi sa krpljenjem rupa.

Komentari na Twitteru uglavnom su podrugljivi, mnogi sarkastično konstatuju da će se “asfalt i voda sjediniti u jedinstvenu masu koja će izdržati i najveća naprezanja”, piše “Blic“.

Ispostavilo se da je takav postupak novopazarskih putara skandalozan, jer se radi o očiglednom neznanju ili namjerno lošem odrađivanju posla.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh