Region

Htjeli da se vjenčaju: Marija (14) se vratila kući, maćeha otkrila šta se desilo sa bratom sa kojim je bila u ljubavnoj vezi

Marija P. (14) iz sela Veliko Laole kod Petrovca na Mlavi u Srbiji, koja je pobjegla sa bratom od strica, konačno se vratila kući.

Tužna djevojčica - Alo.rs

“On je pobjegao. Ostavio je. Krili su se kod njegove babe u Salakovcu. Kad je on pobjegao, Marija je pozvala oca da dođe po nju i vratila se kući”, priča njena maćeha Ivana.

Sada, kaže, ne izlazi iz sobe.

“Nije htjela ništa da priča. Tužna je. Otišla je u sobu i ne izlazi. Mi je ništa ni ne pitamo. Samo kad je sa nama, ništa drugo nije važno”, dodaje Ivana za “Alo!“.

Podsjetimo, iako se prvo pričalo da je djevojčicu u subotu uveče oteo stariji muškarac, ispostavilo se da je Marija pobjegla sa D. N. (20), šest godina starijim bratom od strica.

Marija P. je navodno, uprkos protivljenju i zabrani roditelja, neko vrijeme bila u incestnoj vezi sa D.N.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh