Region

Atraktivna voditeljica Dea Đurđević saslušana povodom stravične nesreće

Na saslušanju je, kako dodaje, objasnila ni da ona, kao ni druga učesnica u prvom sudaru nisu stavile trougao

Dea Đurđević - Instagram

Dea Đurđević (27), voditeljica TV Pink koja je umalo ostala bez ruke kada je na nju, dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, naleteo autobus, saslušana je u Prvom osnovnom tužilaštvu i pridružila se krivičnom gonjenju vozača Bojana Jovanovića (42).

Prema pisanju Kurira, Đurđevićeva, koja je saslušana kao oštećena, pred tužiocem se do detalja prisjetila kobnog jutra koje joj je zauvijek promijenilo život.

– Ispričala je da je jezivoj nesreći prethodio manji sudar nje i djevojke u drugom automobilu. Kada su obje izašle iz vozila kako bi pogledale kolika je šteta na kolima, naišao je autobus koji ju je pokosio na trotoaru. Voditeljica je objasnila da se sve, od njenog izlaska iz kola do nesreće u kojoj je teško povrujeđena, dogodilo u nekoliko minuta – kazao je izvor Kurira iz istrage.

Na saslušanju je, kako dodaje, objasnila ni da ona, kao ni druga učesnica u prvom sudaru nisu stavile trougao u blizini mjesta sudara, jer se sve odvijalo brzo.

Stravična nesreća se desila prije četiri mjeseca, na raskrsnici ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića, kada je voditeljka krenula na posao u studio TV Pink koji se nalazi u neposrednoj blizini. Dok je stajala na trotoaru ispred bolnice “Dragiša Mišović” i razgovarala sa ženom s kojom se sudarila, naletio je autobus na liniji 78.

Vozač Bojan Jovanović je na saslušanju tvrdio da je saobraćajnica na vrhu ulice bila zaleđena, zbog čega je nekontrolisano krenuo nizbrdo i pokosio voditeljicu,prenosi Avaz

Šta se zaista dogodilo i da li je vozač imao vremena da zaustavi autobus ili ne, utvrdit će se vještačenjem koje je tužilaštvo naložilo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh