Region

Mladić nožem ubo 15-godišnju vanbračnu suprugu

Niška policija traga za D.I. (26) zbog sumnje da je sinoć oko 21.40 prvo udario pa nožem u leđa ubo petnaestogodišnju djevojčicu sa kojom je živio u vanbračnoj zajednici.

Nasilje - Ilustracija/Twitter

Do incidenta je došlo je u kući u Mramorskoj ulici u niškom naselju Stočni trg. Povrijeđena djevojčica je transportovana u Klinički centar u Nišu (Srbija), gdje je utvrđeno da se radi o lakoj tjelesnoj povredi nanjetoj nožem.

Žrtva je imala i otok na mjestu gdje je zadobila udarac, ali je odbila hospitalizaciju pa je zbrinuta ambulantno i puštena na kućno liječenje.

Za nasilnikom je raspisana potraga i protiv njega će biti podnijete krivične prijave zbog nanošenja lake tjelesne povrede, ali i zbog zasnivanja vanbračne zajednice sa maloljetnom osobom, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh