Region

Milan Bandić: “Svako ko u politici vrijedi bio je barem 3 mjeseca u zatvoru”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je novinare u subotu na “susret na terenu”, na jednom od aktualnih gradskih gradilišta – gradilištu sljemenske žičare.

Milan Bandić - Blogspot

Milan Bandić najavio da će veliki projekti, žičara i rotor, do polovine iduće godine biti završeni, pišu vijesti rtl. – Probat ćemo dovršiti za Dan grada Zagreba, a do tada bi trebao i rotor biti gotov – rekao je Bandić.

Na pitanje je li mu u 19 godina vladavine najgori bio boravak u istražnom zatvoru u Remetincu, Bandić je odgovorio – Svatko tko u hrvatskoj politici nešto vrijedi, bio je najmanje tri mjeseca u zatvoru – kazao je, pišu 24sata.

Na pitanje o obavijesti korisnicima zagrebačkog Hipodroma da se do prosinca moraju iseliti i isprazniti štale, gradonačelnik je rekao kako je to privatan problem te da privatni konji nisu njegova briga. Naime, korisnike Hipodroma iznenadila je obavijest da moraju napustiti hipodrom i isprazniti štale, odnosno odvesti konje do početka prosinca 2019. godine. Zasad nije poznato gdje bi se trebali preseliti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh