Region

“Tiho noći, moje zlato spava”: Sahranjena djevojčica koju je očuh pretukao nasmrt

U negotinskom selu Slatina u četvrtak je uz zvuke pjesme “Tiho noći, moje zlato spava” sahranjena trogodišnja L. F.

Sahrana u Negotinu - Novosti.rs

U domu djevojčice u negotinskoj Slatini (Srbija) od ranog jutra komšije su dolazile da izjavljuju saučešće i da podijele tugu sa njenim ocem Draganom.

Majci, koja se nalazi u pritvoru, ipak nije dozvoljeno da prisustvuje sahrani svoje kćerke, prenose “Novosti“.

“Dragan nije imao ništa protiv da njegova supruga prisustvuje sahrani. Želio je samo, kako mi je kazao, da je pita kako je mogla da dozvoli da joj Zoran ubije dijete”, kaže brat oca nesretne djevojčice.

Draganov brat kaže da je Vesna i ranije varala supruga, ali da joj je on svaki put opraštao.

“Kada je prije mjesec i po dana pobjegla kod Zorana u Prahovo, Dragan je molio Vesnu da se vrati kući da bi zajedno odgajali djecu, jer sa njom, pored kćerke, ima i sina. Međutim, ona je bila izričita u tome da ne želi da se vrati”, naveo je on.

Prema njenim riječima, tijelo djeteta je porodica dobila u “užasnom stanju”.

“Ručice su joj bile polomljene. Lice joj je bilo potpuno otečeno, a dio uha otkinut. Ne mogu ni da zamislim da postoje takvi ljudi koji su takve povrede mogli da nanesu nedužnom djetetu”, priča Draganov brat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh