Region

Horor u stanu: Pronađena mrtva žena, pored nje muž koji daje znake života

Tijelo Jelene S. (52) sa povredama po vratu pronađeno je rano jutros u stanu na beogradskom Vračaru.

Beogradska policija - Nezavisne.com

Kako saznaje “Blic“, u stanu je pronađen i njen suprug Boško S. (44) koji je davao znake života. Pored njega je pronađen nož.

Prema nezvaničnim informacijama Boško je ubio Jelenu ubodom nožem u vrat, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

Kako saznaje “Blic“, Interventna jedinica upala je u stan i zatekla jeziv prizor. Hitna pomoć je ubrzo Boška, koji je sebi prerezao vene, prevezla u bolnicu.

Prema riječima prijatelja Jelene i Boška, njih dvoje su lijepo živjeli do prije par mjeseci, kada su zapali u dugove.

“Imali su sjajan brak i lepo su živeli… Imali su i dvije firme za jonizatore za prečišćavanje vode, ali su prije par meseci zapali u baš velike dugove… Počeli su da rasprodaju i te neke nekretnine koje su imali ne bi li se izvukli”, ispričali su za “Blic” rođaci ovog para.

Oni su dodali da niko nije mogao ni da pretpostavi da ovako nešto može da se desi.

“Nikada nije bilo nikakvog nasilja u njihovoj porodici, a da mi znamo”, kažu rođaci u nevjerici nagađajući da bi veliki dugovi u kojima su se nedavno našli zbog propalog posla mogli da budu uzrok ove užasne tragedije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh