Region

DJEČAKA UDARIO AUTO DOK JE TRČAO ZA AUTOBUSOM: Dijete odmah prebačeno u Opštu bolnicu

Saobraćajna nesreća se dogodila prije sedam časova u ponedjeljak kada je dijete pretrčavalo put da bi došao do stajališta za školski autobus.

Dječak P. J. (11) iz naselja Zimonjić, zadobio je teške povrede jutros, na putu Kanjiža-Senta, kada je u njega udario putnički automobil “opel kadet” kojim je upravljao 31-godišnji vozač iz Kanjiže.

“Blic” saznaje da je povrijeđeno dijete odmah prebačeno u Opštu bolnicu u Senti, a zatim u Novi Sad, ali za sada nije poznato kakve povrede ima,pise Novi.

Vozilo je na dječaka naletelo nekoliko kilometara dalje od naselja Zimonjić, prema Senti, na mjestu gdje svakog jutra dječaku, učeniku četvrtog razreda, staje autobus.

Povrijeđeni dječak pohađa OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Kanjiži, a stanuje na jednom od obližnjih salaša.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti potvrdili su za medije da je vozilo udarilo dječaka, ali protiv vozača još uvijek nisu preduzeli mjere jer se utvrđuju okolnosti pod kojim je došlo do nesreće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh