Region

Trostruki ubica iz Novog Sada planirao monstruozni zločin

Trostruki ubica iz Novog Sada Goran Janković (37) i dalje je u bjekstvu, a policija je angažovala skoro sve raspoložive snage iz Novog Sada i okoline kako bi pronašla monstruma koji je macolom ubio suprugu Mirjanu (32) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić naočigled svoja dva maloljetna sina.

Goran Janković - Facebook

Prvi rezultati istrage pokazali su da je Janković svojim automobilom došao u porodičnu kuću Mirjaninih roditelja sa namjerom da se obračuna sa njom.

Izgleda da je Goran zločin počinio sa umišljajem, jer je u kuću Mirjaninih roditelja došao sa macolom koju je ili ponio iz radionice ili je držao u kolima, pošto je bio vulkanizer. Pretpostavlja se da je Branislav pokušao da ga spriječi u namjeri da napadne Mirjanu koja je u to doba još spavala, te da je stradao kao kolateralna šteta, a isti je slučaj i sa Nadom za koju se pretpostavlja da je Goran posljednju usmrtio. Vjerovatno je i ona priskočila u pomoć suprugu i kćerki te je Goran svoj bijes iskalio i na njoj – priča za “Blic” izvor iz policije.

Djeca kod ujaka

Dvojica sinova Gorana i Mirjane Janković su dobro koliko to mogu biti u ovom trenutku, kažu rođaci i prijatelji. Kako dodaju, oporavljaju se od šoka i kod ujaka su, koji bi trebalo da, nakon što se stišaju strasti, podnese zahtjev za usvojenje preko Centra za socijalni rad ili zahtjev za starateljstvo.

U Ulici Petefi Šandora gdje se dogodio incident vladaju muk i tišina i komšije u čudu samo sležu ramenima i sa nevjericom odmahuju glavom zbog tragedije koja je zadesila porodicu Pajić.

I dalje ne možemo da vjerujemo šta ih je snašlo. Istina, nismo znali da im kćerka ima problema u braku i nismo ni slutili da se nešto dešava. Mislili smo da je došla u posjetu roditeljima na par dana sa djecom, a ne da je pobjegla od muža nasilnika – priča komšinica porodice Pajić.

Tijela pokojnika su i dalje na obdukciji u Zavodu za sudsku medicinu Kliničkog centra Vojvodine te još nije poznato kada će biti sahranjeni, a porodica se nada da će Goran uskoro biti uhapšen i da će odgovarati za svoje zločine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh