Region

OGLASILA SE ZVJERSKI PRETUČENA IVANA – “Ne osjećam se dobro, zato sam napustila Novi Sad, tamo me sve podsjeća na traumu koju sam doživjela”

Ivana Filipović (22) iz Banovog Polja kod Bogatića, koju je 12. marta tadašnji verenik Đorđe Lacković (24) zvjerski pretukao i pekao peglom u stanu u Novom Sadu, prvi put se oglasila u javnosti i rekla da se nedavno vratila u rodno selo. U Novom Sadu, kaže, nije mogla više da živi jer ju je sve podsjećalo na jezivu torturu koju je proživjela.

Ivana Filipović i Đorđe Lacković - Facebook

Ona se u petak prvi put oglasila u javnosti i rekla da je u ovom trenutku najviše pogađaju laži koje su pojedine osobe i mediji plasirali o njoj i njenoj porodici.

Demantovala je da je dobila otkaz u kladionici u Novom Sadu, gde je radila. Odbacila je i priče da se posvađala sa najboljom drugaricom i da su njeni roditelji pokušali da sklope nagodbu sa porodicom Lacković.

I dalje se ne osjećam psihički najbolje. Zato sam i napustila Novi Sad, jer me taj grad poslije svega podsjeća samo na traumu koju sam doživjela. Potrebno mi je da se odmorim i distanciram od svega. Nije tačno da sam dobila otkaz u kladionici, već sam postigla dogovor sa vlasnicima da uskoro počnem da radim u kladionici u Šapcu – tvrdi Ivana za “Informer” i dodaje:

– Izmišljotine koje su se pisale posljednjih dana o meni dodatno me potresaju. Stvarno ne znam koji to bolesni izvori plasiraju takve laži, i sa kojom namerom. Šutila sam do sada po savjetu advokata i ostaću dosljedna u tome dok se ne okonča sudski postupak protiv Đorđa. Onda ću se obratiti javnosti i ispričati punu istinu o svemu što se desilo 12. marta u stanu u kom sam živjela sa Đorđem.

Ivana je apelovala na medije da je do tada poštede još većeg stresa i da ne nasjedaju na glasine i nedobronamjerne izvore. Posebno joj je, kaže, teško palo to što je pročitala prije nekoliko dana da se posvađala sa najboljom drugaricom Ljubicom Pantelić, u čijem stanu je boravila sve doskoro.

Pojedini mediji su, naime, objavili da su se njih dvije žestoko sukobile zbog toga što je Ivana nedavno saznala da su Đorđe i Ljubica razmenjivali ljubavne poruke prije 12. marta. Poslije te svađe ju je, navodno, Ljubica izbacila na ulicu.

Poslije takvih napisa još mi je teže, jer ni slovo od toga nije istina. Takođe su mi teško pale priče da su moji roditelji pokušali da se za neki novac nagode sa porodicom Lacković kako bih odustala da krivično gonim Đorđa. Ni sa kim od članova te familije nismo kontaktirali, upravo iz razloga da to neko ne bi pogrešno protumačio i zloupotrebio – tvrdi Ivana.

Podsjetimo, Đorđe je 12. marta, u naletu bolesne ljubomore, najprije metalnom štanglom pretukao Ivanu, polomio joj nekoliko rebara i čak probio pluća, a onda ju je ubadao nožem i peglom pekao po tijelu.

Kad je Đorđe zbog posla morao nakratko da izađe iz stana, izubijana djevojka je uspjela da pozove drugaricu i ode kod ljekara. Đorđe je odmah uhapšen i od tada se nalazi u pritvoru. Braneći se pred tužiocem, on je naveo da mu je “zbog ljubomore pao mrak na oči“. Priznao je da ju je tukao, ali da nije znao da ju je “tukao baš toliko“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh