Region

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Ženu u voćnjaku prikliještio motokultivator, na mjestu je preminula

Stroj ju je prilikom hoda unazad pritisnuo uz stablo šljive u predjelu grudnog koša, zbog čega je zadobila ozljede uslijed kojih je preminula na mjestu događaj

Policija Hrvatske - Twitter

U mjestu Golubinjak u općini Dežanovac, 56-godišnja Daruvarčanka M.Š. izgubila je život u nesreći u voćnjaku iza kuće svojih pokojnih roditelja, objavila je u nedjelju bjelovarsko-bilogorska policija.

Uređujući dvorište u subotu oko 11:50 sati, Daruvarčanka je kosila travu motokultivatorom. U jednom trenutku, zbog nakupljene veće količine trave na kosi motokultivatora, zaustavila ga je i napravila kobnu grešku ubacivši mjenjač u pogon unazad, piše “Bjelovarac.hr“.

Stroj ju je prilikom hoda unazad pritisnuo uz stablo šljive u predjelu grudnog koša, zbog čega je zadobila ozljede uslijed kojih je preminula na mjestu događaja. Mrtvo tijelo 56-godišnje M.Š. prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar radi obavljanja obdukcije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh