Region

Grupa muslimana u Splitu klanjala na parkingu

Prema pisanjima hrvatskih medija mnogi Splićani ostali su zatečeni jučerašnjim prizorom kada je sedam muškaraca izvadilo prostirke nasred parkinga kako bi obavilo namaz.

Split-muslimani-molitva-parking-Screenshot-YouTube

Kako pišu, ova situacija iznenadila je mnoge Splićane koji su se našli u neposrednoj blizini, a neki su čak mislili da se radi o skrivenoj kameri, piše “Klix.ba“.

Na društvenim mrežama već su počele rasprave o temi šta se to počelo dešavati u Splitu.

Ovaj prizor Splićane je začudio vjerovatno iz razloga što se klanjanje na ulici u Splitu, ali i u drugim gradovima u ovom dijelu svijeta, rijetko može vidjeti.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh