Region

Provalio u prostorije HDZ-a i svađao se sa bistom Tuđmana: “Htio si dijeliti Bosnu, ubio si Kraljevića”

Društvenim mrežama širi se snimka koja je navodno nastala u prostorijama splitskog HDZ-a u večeri provale. Podsjetimo, u noći s petka na subotu neko je provalio u prostorije HDZ-a u Splitu i napravio popriličan nered.

No image - Haber.ba

Na snimci koja je prilično mračna čuje se muški glas. Nepoznati muškarac komentariše stanje u Hrvatskoj i društvu, a veći dio dvominutne snimke svađa se s bistom Franje Tuđmana.

“Evo, to je HDZ. To je naša budućnost i prošlost”, govori nepoznati muškarac. Nije utvrđeno o kome se tačno radi, navodi “Index“.

“Franjo, ovaj put ćeš biti pošteđen iako si osnova ovu gubu pljačkašku, iako si ubija HOS-ovce, majku ti tvoju. Znam da jesi i znaju ljudi da jesi”, ljutit je muškarac.

Dalje u snimci spominje BiH, Ivana Paradžika i Blaža Kraljevića.

U Hrvatskoj ako netko i napadne vlast ili, kao u ovom slučaju instituciju vladajuće stranke, možeš biti siguran da se ne radi o revolucionaru, prevarenom radniku ili barem vandalu, već – psihičkom bolesniku. ???

Gepostet von The Mladichi am Montag, 22. April 2019

“Tija si razdilit Bosnu. Paradžik nije da, ni Blaž Kraljević. Eeeeej, Blaž Kraljević, koji ratnik. Najveći ratnik. Ti si ga smaknuo, smaknuo si ga bog te vidija ko Travolta onog Marvina, bog te, mozak si mu pobrisa ono. Makni se, Franjo, od mene, makni se, pi**a ti materina HDZ-ovska”, govori muškarac i nešto udara dok psuje.

“Isplati se robijati za ovo. Ili platiti”, govori muškarac dok psuje HDZ-ovce.

“Moj narode, kako si jadan. Nemoj izaći na izbore, neka dobije guba, neka krade”, viče mladić.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh