Region

Dodik u Beogradu u prvom redu na mitingu podrške SNS-u i Vučiću

Građani iz svih krajeva Srbije stigli su u Beograd na miting predsjednika Aleksandra Vučića, zbog čega je osim centralnih ulica za saobraćaj zatvoren i Bulevar Mihajla Pupina na Novom Beogradu.

Bulevar je zatvoren od raskrsnice sa Bulevarom umetnosti prema Brankovom mostu gdje je takođe obustavljen saobraćaj.

Zatvoren je za saobraćaj i Terazijski tunel, a linije gradskog prevoza čija je početna stanica Zeleni venac izmještene su na alternativne pravce.

Duga kolona ljudi na čijem čelu je velik transparent sa likom predsjednika Srbije i natpisom “Aco Srbine” kreće se sa Novog Beograda pješke ka centru.

Plato ispred Skupštine je ispunjen. Okupljene je zabavljao folk pjevač Aca Lukas koji je istakao da mu je čast što može da svira na ovakvom skupu. On je rekao da je samo predgrupa jednom drugom Aleksandru (Vučiću),prenosi N1

Nakon njega nastupio je bend Riblja čorba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh