Region

Tragedija u tržnom centru: Žena pala niz stepenice i poginula

Starija žena preminula je danas oko 14 kada je pala niz stepenice u robnoj kući “Beograđanka” u Masarikovoj ulici u Beogradu.

Pokretne stepenice - Novi.ba

“Obezbjeđenje nas je zvalo. Rekli su da je žena pala niz stepenice i da je bez svijesti. Naša ekipa je brzo stigla na lice mjesta, pokušana je reanimacija, ali bezuspješno. Mogli su samo da konstatuju smrt”, kažu iz Hitne pomoći.

Iako su mnogi u prvi mah pomislili da je žena pala niz pokretne stepenice, ili velike obične koje spajaju spratove, tragedija se u stvari dogodila na dijelu blizu pomoćnog ulaza u Masarikovoj ulici, gdje se nalaze samo tri stepenika!

Još nisu poznati svi detalji pod kojima se nesreća dogodila, ali je na tom mjestu i dalje vidljiva velika lokva krvi, a na obližnjim vratima je istaknuto obavještenje da je “ulaz privremeno zatvoren”, piše “Blic“.

Policija je izvršila uviđaj, a tijelo nastradale starice je poslato na obdukciju.

“Čak ni doktorica nije mogla da utvrdi u prvi mah da li je preminula od pada ili je imala neki drugi zdravstveni problem pa se srušila”, ispričao je jedan od svjedoka koji se zatekao tu kada je ukazivana prva pomoć.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh