Region

Dječak (16) obljubio maloljetnu djevojčicu, a snimke grozote dijelio po društvenim mrežama!

Srednjoškolac (16) primorao 12-godišnju djevojčicu da ga oralno zadovolji, prijeteći joj da će nauditi i njoj i njenoj sestri. Snimak je zatim poslao drugu i sve je ubrzo objavljeno na društvenim mrežama.

No image - Haber.ba

Tinejdžer (16) iz Valjeva (Srbija) silovao je prošlog mjeseca 12-godišnju djevojčicu u naselju Popare, prijeteći joj da će nauditi i njoj i njenoj sestri! Da sve bude još strašnije, objesni tinejdžer je svojim telefonom snimio cijelu se*sualnu torturu, a zatim je snimak proslijedio drugu i sve je brzo završilo na društvenim mrežama!

Protiv bahatog dječaka podnijete su krivične prijave zbog obljube djeteta i iskorišćavanje maloljetnika za po*nografiju, ali u redovnom postupku, što znači da će se u daljem postupku braniti sa slobode!

Bila zaljubljena

Prema saznanjima od izvora iz istrage, osumnjičeni tinejdžer je prvi razred srednje škole, a djevojčica pohađa šesti razred jedne valjevske osnovne škole, piše “Informer“.

– Taj dečak je bivši učenik osnovne škole koju pohađa djevojčica. Ona je u njega bila zaljubljena od petog razreda, a jedno vrijeme su se i dopisivali preko društvenih mreža.

– Dječak ju je prošlog mjeseca pozvao da se nađu u naselju Popare, a naivna djevojčica je prihvatila. Srednjoškolac ju je odveo na mjesto gdje nema prolaznika i iz prijetnju natjerao da ga oralno zadovolji. Sve je to snimio mobilnim telefonom.

– Čim se rastao od djevojčice, taj snimak je proslijedio svom drugu preko Instagrama, a kasnije je taj snimak stigao do više osoba jer je dijeljen preko društvenih mreža – navode izveštaji.

Tek nakon što je cijela osnovna škola u koju ide djevojčica počela da bruji o ovom snimku, početkom prošle sedmice, ona je bukvalno pobjegla i dva dana nije izlazila iz kuće.

– U međuvremenu, nekoliko učenika je obavijestilo jednog nastavnika da po gradu kruži djevojčicin po*no-snimak. On je odmah obavijestio rukovodstvo škole, a jdevojčica je za to vrijeme sve ispričala roditeljima, koji su pozvali policiju. Od prošlog petka u školu su stigli i inspektori, koji istražuju cijeli slučaj – navodi izveštaj.

Telefon na vještačenju

Prema saznanjima, djevojčica je u istrazi rekla da joj je dječak prijetio da će nauditi i njoj i njenoj sestri ukoliko ne pristane da ga oralno zadovolji.

– Po nalogu Višeg tužilaštva, protiv dječaka je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog obljube nad djetetom i pribavljanja i prikazivanja pedofilskog po*nografskog materijala. Snimak je uzet na vještačenje, prije svega kako bi se utvrdilo na koji tačno način je došlo do prisile – navode izvještaji.

Inače, za obljubu nad djetetom predviđena je kazna od tri do 12 godina zatvora, a za iskorišćavanje djece za po*nografiju od jedne do osam godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh