Region

Kada je Vasilije ostao sam, nešto se u njemu prelomilo

Dječak Vasilije R. (12) ubio se skočivši iz stana sa sedmog sprata zgrade na Novom Beogradu.

Hitna pomoć - Ilustracija/Nezavisne.com

Mališan je prethodno u sobi navodno ostavio oproštajno pismo u kome je naveo, kako pišu mediji, da je ljut i očajan jer mu majka ne dozvoljava da igra popularnu igricu “Fortnajt”.

Dječak je pohađao šesti razred Osnovne škole “20. oktobar” na Novom Beogradu, a živio je sa majkom i dvije starije sestre.

Tijelo našao komšija

Za sada nije poznato tačno vrijeme kada je mališan skočio sa zgrade, jer ga je, prema nezvaničnim saznanjima, porodica oko 23h ispratila u sobu na spavanje i tada su ga i posljednji put i vidjeli živog.

Kada je ostao sam, dječak je napisao oproštajno pismo, koje je kasnije nađeno na njegovom pisaćem stolu. U pismu je nabrojao i nekoliko problema koji su ga mučili, ali očigledno ga je najviše zaboljela ta zabrana igranja igrice, čemu je posvetio najveći dio pisma. U jednoj rečenici se požalio i na neki manji nesporazum sa jednom drugaricom, ali čini se da to nije bilo presudno da mališan digne ruku sebe. Kad je završio s pisanjem, izašao je na terasu i skočio sa 25 metara na travnjak – ispričao je izvor.

Stanar ove zgrade ugledao je tijelo dječaka na travnjaku oko pola sata iza ponoći. Mališan je još tada davao znake života.

Ubrzo su Vasilijeve majka i sestre saznale šta se desilo. Pozvana je Hitna pomoć koja je dječaka prevezla u bolnicu. Međutim, i pored napora ljekara, Vasilije je oko 5 sati ujutru podlegao povredama – objašnjava sagovornik, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh