Region

Tuga do neba: Na groblju kod Brodareva, jedno pored drugog, ukopani Alen i Medina, vjerenici koji su stradali u Njemačkoj!

BRODAREVO – Na groblju u selu Oštra stijena blizu Brodareva, jučer popodne ukopani su Alen Kučević (24) i Medina Bjelak (22) vjerenici iz ovog kraja koji su prije pet dana poginuli u teškom udesu blizu Frankfurta u Njemačkoj. Po dogovoru obe porodice, vjerenici su ukopani jedno pored drugog.

No image - Haber.ba

– Vjerili su se, mnogo su se voljeli, i nije bilo moguće drugačije nego da odlučimo da ih ukopamo zajedno, neka počivaju jedno pored drugog – rekao nam je jedan od rođaka porodice, piše “Kurir“.

Posljednjem ispraćaju prisustvovale su porodice stradalih vjerenika, njihovi najbliži, sestre, braća, majke, očevi, prijatelji porodice, komšije…

– Tuga do neba. Mnogo je ljudi došlo da se oprosti od Medine i Alena, dženaze smo klanjali i u Brodarevu i u selu gdje su ukopani- kaže rođak porodice.

Alen i Medina planirali su svadbu za avgust ove godine, pripreme su uveliko trajale, a onda je iz Njemačke došla crna vijest da su njih dvoje stradali u trenutku dok su se kolima vraćali kući pošto su išli da gledaju stan u kome su planirali da zajedno žive.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh