Region

Vlasnik “Pinka” demonstrantima u Beogradu prijetio izmetom, oni mu nisu otišli pred zgradu

Novi protesti “Jedan od pet miliona odvijaju se ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici. Građanima se ispred Vlade Srbije obratio glumac i funkcioner Demokratske stranke Branislav Lečić.

tv Pink-Screenshot-YouTube

On je rekao da se ipak neće šetati do zgrade televizije Pink, kako je ranije najavljeno, zbog provokacija koje priprema vlasnik te televizije Željko Mitrović. On je poručio građanima da treba da krenu do Trga republike i “oslobode ga od aktuelne vlasti“.

On je istakao da meta nezadovoljnih građana nije televizija Pink, čiji je vlasnik Željko Mitrović najavio da će demonstrante “politi cisternom govana“, i da razumni i mirni građani neće “nasjesti“ na provokacije, piše “Klix.ba“.

S druge strane iz “PInka” je saopćeno da je Mitrović organizovao cjelodnevnu žurku za zaposlene, ali i najavljene demonstrante.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh