Region

Moćni HDZ-ovac brutalno nokautirao mladića jer mu je udario rukom po automobilu

Ivica Modrić, član HDZ-a i Uprave državne kompanije “Hrvatski operator prijenosnog sustava d.o.o.” (HOPS), je prije tačno sedam dana brutalno nokautirao mladića u Zagrebu.

Ivica Modrić - Index.hr

Advertisements

Do napada je došlo nakon što je mladić P.P. (identitet poznat redakciji Index.hr) pokušao prijeći cestu na pješačkom prijelazu. Modrić, koji je upravljao automobilom, ga nije propustio, već je projurio pored njega. P.P. je zatim rukom udario prtljažnik Modrićevog automobila, na što je Modrić izašao iz auta, zaprijetio mladiću i udario ga šakom u glavu.

P.P. je pretrpio četiri frakture kostiju lica i trenutno se još uvijek nalazi u bolnici u zagrebačkoj Dubravi.

Index” se obratio P.P.-u nakon saznanja o napadu. Ispričao je šta se dogodilo.

“To je bilo u četvrtak oko 16 i 30. Otišao sam po dijete u vrtić na Vrbiku. U blizini vrtića nalazi se kafić Titanic, a odmah uz njega je pješački prijelaz.

Zakoračio sam preko pješačkog i napravio otprilike dva koraka. Auto je bio desetak metara daleko. Usporio sam jer sam prelazio preko pješačkog prijelaza, a on je ubrzao. Već sam zagazio i vidio me. Zaustavio sam se, a on je prošao 30-ak cm ispred mene. Bio sam tako blizu da mi je instinktivno došlo podignuti ruke. Kad je prošao, jagodicama sam pljusnuo po prtljažniku. Nije bilo nikakve štete. Prešao sam preko pješačkog, a on je zakočio i izašao iz auta.

‘Kome ti diraš auto?’ upitao me.

Rekao sam mu da me mogao pregaziti i upitao ga šta mu je.

‘Ma ti ćeš meni po autu, dosta je meni vas mladih’, odvratio mi je”, prepričava nam mladić.

“Već sam krenuo prema vrtiću. Gledam prema njemu. Pitao sam ga koji mu je k***c.

On je meni na to odvratio da ne znam u šta sam se uvalio.

Upitao sam ga što će sad, a on je krenuo prema meni. Zatrčao se. Suludo mi je bilo da će me netko udariti u toj situaciji. Pokušao sam mu uhvatiti šaku, ali vraga ću je uhvatiti. Udario me u lice. Pao sam na leđa. Srećom, imao sam ruksak pa nisam udario glavom u beton. Kad sam ustao, on se okrenuo i otišao prema autu.

Povikao sam mu je li on normalan, je li svjestan šta je napravio.

‘Dosta mi je vas mladih, ti ćeš moje auto dirati’, odvratio mi je.

Vadim mobitel, vidim na staklu od kafića da sam blago deformisan. Kažem mu da ću zvati policiju.

On mi se opet obraća: ‘Ti ćeš meni zvat policiju. Ja ću tebi zvati specijalnu policiju. Ne znaš ti u koje si se probleme uvalio.'”, kazao je P.P. za “Index“.

“Fotografisao sam njega i registraciju na autu. On je otišao. Zvao sam 112, došla je policija. Tekla mi je krv iz nosa, čovjek iz kafića mi je dao maramicu. Policija je radila uviđaj i ispitivala komunalca koji naplaćuje parking. Bio je tu, sve je vidio. I konobar i jedan gost iz kafića su vidjeli kad me udario. Dočekao sam hitnu pomoć, a u bolnici u Vinogradskoj su utvrdili da imam četiri frakture. Dvije na jagodičnoj kosti, jedna na čeljusnoj, druga između čeljusti i jagodice. Jagodična kost je pukla na dva mjesta, pomakla mi je oko i trebala mi je operacija”, priča P.P.

“Supruga mi je otišla po dijete u vrtić s posla. Dvogodišnja kći me gledala u k*vi. Navečer je pričala kako tata plače. Više te to sje*e nego što te ovaj udario.

Prebacili su me u Dubravu. Prije nekoliko dana su mi napravili operaciju i postavili titansku pločicu na jagodicu. Još uvijek ne mogu otvoriti oko, a na pregledima sam vidio duplu sliku.

Stisnulo mi je živac i ne osjećam ništa od oka do sredine lica. Trebalo bi se popraviti kroz par sedmica ili par mjeseci. Doktori se nadaju se da ću uskoro izaći iz bolnice”, ispričao je P.P. za “Index“.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh