Region

IMA DVIJE KUĆNE POMOĆNICE Komšije Anice Dobre otkrile SVE TAJNE glumice, koja nikada ne ističe svoj privatni život

SusJedi kažu da ih je slavna glumica razoružala neposrednošću i stalnim agnažovanjem da nešto u zgradi poprave.

Glumica Anica Dobra tokom bogate glumačke karijere ovenčana je prestižnim priznanjima i najlepšim kritikama. Njeni filmovi obeležili su jedno vreme. Sa uspesima sa filmovima u Srbiji i u Nemačkoj, Anica je uporedo vodila porodični život težeći uvek da ono što se dešava van svetla reflektora ostane nepoznanica za široke narodne mase. U intervjuima koje je sporadično davala nije govorila o suprugu, braku i porodici uopšte.

Zato smo se uputili u njen dorćolski komšiluk gde već godinama živi sa suprugom Mićom Sovtićem, sa kojim ima ćerku Minu. Komšije popularne glumce nisu štedele reči hvale za nju i rekle su nam da je Anica komšinica kakva se samo poželeti može.

– Anica je došla u zgradu negde ‘91. ili ‘92.godine. Ona i suprug Mića Sovtić su kupili stan i kompletno ga renovirali. Svi smo u zgradi kao jedna duša i svi smo miroljubivi. Anica je divna komšnica. Za sve što treba da se organizujemo u zgradi, ona je prva. Uvek hoće da unapredimo stvari i pomaže novčano i kako god da treba. Tako je bilo i kad smo ulazna vrata menjali, svi su dobri – kompletna njena porodica. Ona je možda i najbolja od svih u kući. Ima veliki stan, pola prvog sprata je njihovo – rekao je Miroslav Gavranov za “Blic”.

Miroslav Gavranov kaže da su Anica i njen suprug Mića divni FOTO: M.MITROVIĆ / RAS SRBIJA
Miroslav Gavranov kaže da su Anica i njen suprug Mića divni

Pomaže komšijama

On nam je ispričao i da se Aničina ćerka Mina pre nekog vremena odselila iz roditeljskog stana i da sada živi sa dečkom. Komšije nam otkrivaju da Anica i Mića brinu o njegovoj majci koja stanuje u Sremčici i njenoj koja je ugavnom u Grockoj. Usred razgovora sa nailazi i njihov doskorašnji komšija Mića Slavković. On kaže da nikad nije glumila zvezdu i u najvećim danima slave.

– Anica nema vremena da pije kafu sa ženama iz zgrade, ali ume da tokom lepih dana sedne u dvorište i druži sa komšijama. Moja žena je volela s njom da popriča o pozorištu. Kad smo u zgradi uvodili grejanje, ja sam to radio i išao sam svuda po njihovom stanu. Iznenadio sam se tada koliko je ona jednostavna žena, obučena skroz obično, srdačna i neposredna. Ja sam uvek imao respekt prema njoj jer je ona zaista velika zvezda. Sve je nas u zgradi tako postepeno razoružavala – ispričao je gosodin Slavković.

Brine o cveću u dvorištu zgrade

Komšinica Ruška sa prizemlja pokazala nam je glumičino cveće o kojem ona brine u dvorištu. Sa Aničine terase zalajala je Nevada koju Ruška od milošte zove Rada. U tom času pojavljuje se i jedna gospođa na terasi, a Ruška nam objašnjava da je ona Aničina kućna pomoćnica.

– Anđelka kod njih uvek radi, osim vikendom kada o domaćinstvu lepe glumice brine druga devojka. Dobra je dobra naša Anica – kaže Ruška, a Gavranov se nadovezuje: “Nema bolje.” Dok napuštamo kraj, srećemo i njenog supruga Miću koji nam je otkrio da je Anica otišla kod svoje majke na imanje u Grockoj, te da ima najbolju suprugu,prenosi Blic

Više fotografija Anice Dobre i njene porodice pronaći ćete u nastavku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh