Region

Bosanac ovog vikenda oborio neslavni rekord na hrvatskim cestama, evo koliko mu je policija izmjerila alkohola u krvi

Proteklog tjedna zabilježen je neslavan rekord u pijanstvima za volanom na šibenskim prometnicama.

Alkotest uređaj - Facebook

Naime, u petak oko 23,30 sati u Vodicama su policajci zatekli 48-godišnjeg bosansko-hercegovačkog državljanina da pod utjecajem alkohola upravlja osobnim automobilom BMW, BIH registracija, piše “Slobodna Dalmacija“.

Tom prilikom prilikom mu je izmjerena koncentracija od 3,77 promila alkohola u organizmu. Vozač je nakon zadržavanja i otrežnjenja u prostorijama policije priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

U subotu oko 17 sati na A1 je zabilježena najveća brzina kretanja od 229,5 kilometara na sat 66-godišnjeg vozača, koji je upravljao osobnim automobilom Audi, austrijskih registracijskih oznaka. Vozaču je na mjestu prekršaja uz prekršajni nalog naplaćena novčana kazana od 2000 kuna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh