Region

Detalji tragedije: Automobil krenuo, muškarac ga pokušao zaustaviti. Pregazio ga je

Jučer je nedaleko Osijeka došlo do teške nesreće u kojoj je poginuo muškarac nakon što ga je priklještio vlastiti automobil.

No image - Haber.ba

Radi se o nesretnom slučaju, a policija je danas objavila kako je do nesreće došlo.

“Jučer oko 6 sati, na gradilištu mosta preko rijeke Drave, u blizini Petrijevaca, 61-godišnji hrvatski državljanin ostavio je upaljeno vozilo na nizbrdici prilaznog puta, ne osiguravši ga od samopokretanja te je otišao otvoriti vrata.

Došlo je do kretanja i spuštanja vozila niz brdo.

Svojim tijelom 61-godišnjak je pokušao zaustaviti vozilo. Uslijed težine vozila došlo je do ubrzanja kretanja vozila. Vozilo je povuklo 61-godišnjaka pod prednje kotače i vuklo do ograde, gdje se zaustavilo.

Uslijed zadobivenih povreda 61-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, a mrtvo tijelo prevezeno je u Klinički bolnički centar Osijek, radi obdukcije.

Utvrđujemo okolnosti događaja”, objavila je policija, piše “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh