Region

TUGA U DOMU ŠABANA ŠAULIĆA: Porodicu sada zatekla nova tragedija

Gordana Šaulić i dalje je neutješna nakom smrti svog supruga, Šabana Šaulića.

Sahrana Šabana Šaulića - ALo.rs

Ona odbija da napusti porodičnu kuću na Dedinju, iako su joj djeca više puta predlagala da na kratko ode iz Beograda kako bi se odmorila.

“Goca je zdravstveno jako loše. Uopšte ne izlazi iz kuće, već je posećuju kćerke i neki prijatelji. Često joj svrate kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sa kojima zna da sjedi i priča cijele noći. Rijetko spava i slabo jede. Svi su joj predlagali da malo otputuje van Beograda, ali ona to odbija, kao da čeka da će se Šaban svakog časa pojaviti”, kaže dobro obaviješteni izvor za “Pink“.

Goca će sa porodicom izaći na groblje tek krajem marta kada će obilježiti četrdesetodnevni pomen Šauliću.

Podsjetimo, legenda narodne muzike Šaban Šaulić preminuo je bolnici u Njemačkoj 17. februara, nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživio poslije svog koncerta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh