Region

Vučić izašao iz zgrade Predsjedništva Srbije, demonstranti ga brutalno izvrijeđali

Nakon što su danas zgradu Predsjedništva Srbije okupirali demonstranti, Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oko 16 je sati uspio izaći iz zgrade.

Aleksandar Vučić - Screenshot/Facebook

Vučića su dočekali demonstranti koji su mu između ostalog uzvikivali “Lopove”, i “Ukrao si Srbiju”!

On im je na to odgovorio: “Živjela Srbija, ali ne fašistička kao što su to vođe protesta”.

Podsjetimo, Vučić je danas održao konferenciju za novinare u zgradi Predsjedništva Srbije u podne, a u isto vrijeme demonstranti su probili policijski kordon i došli do samog ulaza u zgradu. Potom su je okružili te nisu dopuštali Vučiću da izađe iz zgrade dok ne podnese ostavku, piše “Dnevnik“.

Dio demonstranata predvođenih Božom Obradovićem uputili su se pred policijsku stanicu osloboditi uhapšene mladiće, a najavili su kako će i danas ući u zgradu RTS-a.

Vučić nakon sest sati izasao iz zgrade Predsjednistva. Prosvjednici ga izvrijedjali.

Gepostet von Andrija Jarak am Sonntag, 17. März 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh