Region

“NISAM HTIO BAŠ TOLIKO DA JE PREBIJEM, POLUDIO SAM OD LJUBOMORE”: Ovako se brani Đorđe koji je satima tukao djevojku

On je u utorak zvjerski pretukao i mučio djevojku Ivanu (22) u iznajmljenom stanu gdje su zajedno živjeli.

Đorđe Lacković - Facebook

Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića (Srbija), koji je uhapšen nakon što je brutalno pretukao svoju djevojku Ivanu Filipović (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Novom Sadu, pred tužiocem se branio da “nije htio da je toliko prebije”.

– Poludio sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam htio da ode tako daleko – pravdao se Lacković u Osnovnom sudu u Novom Sadu, saznaje “Blic“.

On je u utorak zvjerski pretukao i mučio djevojku Ivanu (22) u iznajmljenom stanu gdje su zajedno živjeli.

Pomahnitali Đorđe se nad nesretnom djevojkom iživljavao satima, motkom joj izlomio rebra, sjekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.

Đorđe je istog dana uhapšen, a zatim je izveden pred tužioca u Osnovnom sudu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

– Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svjestan kolko je daleko otišao u tome – kaže izvor blizak istrazi.

Takođe je dodao da je torturu i zvjerski napad nad nesretnom djevojkom započeo oko 11.30h.

– Počeo je da bije nesretnu devojku najprije rukama, nogama i drvenom motkom, kojom joj je polomio četiri rebra. Zatim ju je bacao na radijator i nastavo da je udara, pri čemu joj je probio plućnu maramicu. Potom ju je pekao peglom. U jednom trenutku joj je rekao da ide da odveze službeni kombi i naredio joj je da ga sačeka u stanu, “da bi nastavio tamo gdje je stao” – priča izvor.

Kada je konačno prestao sa iživljavanjem i izašao iz stana, djevojka je pozvala svoju drugaricu u pomoć koja je odmah došla po nju i odvela je u bolnicu.

On je došao i tamo da je traži i tada je i uhapšen.

Đorđe se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških tjelesnih povreda. Da li će ga tužilaštvo dodatno teretiti za još neko “teže” krivično djelo, zavisi od rezultata istrage.

Đorđe je inače, rodom iz Bogatića, a u Novom Sadu je studirao na Fakultetu sporta i fizičke kulture.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh