Region

“JA OVO U ŽIVOTU NISAM VIDIO” Brat Novosađanke nad kojom se dečko iživljavao: Unakazio mi je sestru, a onda uputio SRAMNU MOLBU

Đorđe L. (24) brutalno je pretukao svoju devojku Ivanu F. (22) sa kojoj je živeo u stanu u centru Novog Sada!

Nakon ovog monstruoznog napada, Ivanin brat i dalje je u šoku. Odmah se sa roditeljima uputio u Sremsku Kamenicu na grudno odeljenje gde je devojka prebačena sa polomljenim rebrima, opekotinama od pegle, ubodima nožem po telu.

– Posvađali su se u stanu, pretpostavljam da je razlog ljubomora, jer je ona lepa devojka. Posle izliva besa, on je krenuo da je bije čim je stigao. Ja to nisam u životu video. Prvo ju je tukao stolicom i nekim tabureom, a onda je uzeo vrelu peglu i počeo da je spušta na telo. Sigurno je to trajalo 15-20 minuta. Od tih udaraca pukla joj je plućna maramica, slomio joj je pet rebara i prst na ruci, opekotine ima po celom telu od pegle za veš. Ima ubod od noža na butini. O modricama da ne govorim. Na rukama ima otiske od patika jer ju je u njima gazio – priča Ivan.

Onda je, kako priča brat nesrećne devojke, rekao da mora da ide da otera kombi u firmu, ali da će se vratiti da nastavi tamo gde je stao. “Kada je izlazio, on joj je rekao: Ti nemaš nikog! Ja sam ti sve! Nemaš ni porodicu, nikog. Kad je on otišao, ona je neko vreme bila u nesvesti, a kad je došla sebi, pozvala je drugaricu. Drugarica je brzo došla, presvukla je i sredila, obula je patike i odvezla je u bolnicu”, priča Ivan.

Nakon toga, Đorđe je molio Ivana da ne prijavljuju policiji. Međutim, onda je otišao u bolnicu i tu ga je policija uhapsila, prenosi blic.

Ivan kaže da ovo nije prvi put, te da je Đorđe njegovu sestru za poslednjih godinu i po dana koliko su se zabavljali često tukao, ali da su prethodne povrede bile blaže.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh