Region

Oglas za BMW postao hit: “Kupit ću ga samo zbog razloga prodaje”

U oglasu stoji kako dotični prodaje automobil BMW 116 koji je nedavno kupio te ga se sada prisiljen “riješiti”

U moru oglasa na internetu pojavio se oglas jednog muškarca koji prodaje automobil, a koji je privukao posebnu pažnju potencijalnih kupaca i korisnika društvenih mreža, i to zbog razloga prodaje.

Naime, u oglasu stoji kako dotični prodaje automobil BMW 116 koji je nedavno kupio te ga se sada prisiljen “riješiti”. Mnoge je začudilo to da neko prodaje potpuno novo vozilo s vrhunskom opremom, a onda su pročitali napomenu navedenu ispod oglasa.

“Automobil se prodaje isključivo zato što je kupljen bez saglasnosti supruge. Očito da rečenica ‘Ok, radi šta hoćeš’ nema to značenje koje sam ja mislio da ima”, napisao je autor.

Oduševljeni korisnici društvenih mreža su istaknuli da bi taj automobil kupili samo zbog napomene u oglasu koja ih je nasmijala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh