Region

Tinejdžer legao da spava kod druga, kada su došli da ga traže bio je mrtav, policija i hitna pomoć na licu mjesta

Petnaestogišnji A. O. iz Bačke Topole (Srbija) pronađen je jutros mrtav u ulici Bele Bartoka, u kući svog druga.

Hitna pomoć - Ilustracija/Blic.rs

Prabaka prijatelja (20) preminulog tinejdžera kaže za “Blic” da su njen praunuk i A. O. spavali u sobi, kada je došao otac dječaka da ga traži.

– Ja sam jutros otišla u baštu i prodavnicu i kada sam se vratila otac A. O. je pitao gdje mu je sin. Spavao je u sobi, barem sam ja tako mislila, međutim, dječak nije disao. Odmah su zvali hitnu pomoć i policiju. Ja ništa drugo ne znam. Moj praunuk je sada u policiji, daje izjavu – kaže starica Eržebet iz Bačke Topole i dodaje da u njihovoj kući nije bila žurka i da njen praunuk i njegov drugar nisu pili.

Prema nezvaničnim informacijama nema tragova nasilne smrti i dječak je imao zdravstvenih problema, a uzrok smrti biće utvrđen nakon obdukcije tijela u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

– U ovom trenutku se ne može reći šta je tačan utrok smrti. Naložena je obdukcija – saznaje se nezvanično u Višem javnom tužilaštvu u Subotici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh