Region

Horor: Oteo bivšu suprugu, vozio je u automobilu i pretukao

Sve se odvijalo u petak 8. marta.

Otmica - Ilustracija/Blogspot.com

Zagrebački policajci završili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom za kojeg sumnjaju da oteo bivšu suprugu, vozio je po Zagrebu i tukao je.

Sve se odvijalo u petak 8. marta. Muškarac je oko 20 sati, dok mu je na snazi bila izrečena mjera zabrane približavanja 48-godišnjakinji, došao do njenog automobila kojeg je parkirala na području Novog Zagreba. Kada je vidio naredio joj je da mu preda ključeve auta te ju natjerao da sjedne na mjesto suvozača, što je žena iz straha za svoj život i napravila.

Nakon što je sjeo na mjesto vozača krenuo je voziti njen automobil, a ujedno i tokom vožnje nastavio joj prijetiti te je više puta udario u glavu. Odvezao ju je do Velike Gorice gdje je parkirao. Tamo ga je uhapsila policija.

Pomoć doktora 48-godišnjakinji pružena je u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško povrijeđena.

Osumnjičeni je predan pritvorskom upravniku, a poseban izvještaj dostavljen je Općinskom državnom tužilaštvu u Novom Zagrebu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh