Region

Jeziva ispovijest dječaka (13): ‘Rekao mi je da mu treba pomoć u bašti, stao je kod žbunja… Morao sam to da uradim’

Porodica zlostavljanog dječaka ima petoro djece i živi od socijalne pomoći, tako da čak i M. R. radi za nadnicu.

Zlostavljani djeca sa majkom - Kurir.rs

S. Đ. (56) iz Rume uhapšen je zbog sumnje da je automobilom “golf” povezao dječaka M. R. (13) iz sela Voganj kod Rume, a zatim ga je natjerao da ga oralno zadovolji, piše “Kurir“.

Slučaj je policiji u subotu prijavila Vinka R., dječakova majka, kojoj se mališan požalio i ispričao joj da ga je se*sualno zlostavljao stariji muškarac. Policija je odmah reagovala i uhapsila osumnjičenog.

Vinka R. ispričala je za Kurir da je S. Đ. kolima prolazio kroz njihovo selo i da je njenog sina spazio ispred prodavnice.

– Namamio ga je da uđe u vozilo. Stao je pored njega i pitao ga da li bi on pošao s njim da mu pomogne s poslovima u bašti. Za to mu je ponudio i novac. Rekao mu je da će mu dati 3.000 dinara (oko 50 KM) ako mu pomogne da završi nešto u bašti – priča majka dječaka.

Priču dalje, uz dozvolu roditelja, nastavlja zlostavljani dječak.

– Nisam ni slutio šta me čeka jer sam tog čovjeka znao iz viđenja. Viđao sam ga ranije u selu – počinje svoju ispovijest potreseni mališan i nastavlja:

– Kada mi je ponudio novac, pristao sam da pođem s njim i pomognem mu. Pomislio sam kako bi te pare mnogo značile mojoj porodici, a inače volim da radim.

M. R. kaže da je osumnjičeni vozio ka susjednom selu Stejanovci i da u kolima nisu razgovarali.

– Zaustavio je auto daleko od kuća, ispred ograđene bašte, tu je bio neki žbun. Rekao mi je da će mi dati još više novca ako budemo imali odnos. Počeo je da me skida. Otimao sam se, a on mi je prijetio da će me prebiti ako se ne budem smirio. Potom mi je tražio da ga oralno zadovoljim. Uplašio sam se jako, nisam mogao da se mrdnem od straha – priča dječak i dodaje da je shvatio da će ga prebiti ako ga ne posluša.

– Pristao sam to da uradim, morao sam… Kada sam završio, zaprijetio mi je da nikom ne kažem. Rekao je: “Prebiću te budeš li nekom rekao za ovo.” Upalio je kola i krenuli smo nazad. Ostavio me je na ulici, blizu moje kuće. Bukvalno me je izbacio iz kola – priča uznemireni dječak.

Otac mališana objašnjava da je S. Đ. izbacio njegovog sina iz “golfa”, na oko kilometar od kuće.

– Ostavio ga je i odmah otišao dalje. Snimile su ga kamere sa nekih kuća, na snimku se vidi taj crveni automobil, ali vjerujem i tablica jer ga je policija ubrzo našla – priča ogorčeni otac.

Porodica zlostavljanog dječaka ima petoro djece i živi od socijalne pomoći, tako da čak i M. R. radi za nadnicu.

– M. R. je najmlađi. Imam još kćerke blizankinje od 22 godine i sinove od 20 i 17 godina. Živimo od socijalne pomoći, pa često nekome uradimo neki posao za nadnicu. Snalazimo se kako znamo – kaže potresena majka.

Nakon hapšenja, S. Đ. teretio se za krivično djelo obljuba nad maloljetnim djetetom, pošto ga je dječak prijavio za silovanje. Međutim, nakon ljekarskog pregleda je utvrđeno da žrtva nije silovana, pa je protiv osumnjičenog podnijeta krivična prijava za krivično djelo nedozvoljene polne radnje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh