Region

Ubijen rođak Olivera Ivanovića: Nestao dok je radio kao taksista, u vozilu pronađena krv

Taksista iz Sjeverne Kosovske Mitrovice, koji je prije tri dana nestao i sumnja se da je ubijen, rođak je Olivera Ivanovića, srbijanskog političara ubijenog prije više od godinu, piše prištinski internet-portal “GazetaExpres”.

Taxi vozilo - Twitter

Predsjednica Građanske inicijative SDP-a Ksenija Božović potvrdila je kako je nestali taksista rođak ubijenog Ivanovića.

“Izuzetno smo zabrinuti. Bio je pošten čovjek, bio je u stalnom kontaktu s Oliverom Ivanovićem i često je dolazio u sjedište inicijative. Ne znam pravi razlog zašto se sve to događa, ali to je tužno”, rekla je Božović, prenosi “Telegraf“.

Ona je apelovala na nadležne organe da što prije razjasne ovaj slučaj. Pozivajući se na svoje izvore, internet-portal “GazetaExpress” piše kako je u taksi vozilu nestalog pronađen trag krvi.

Zamjenik direktora policije Kosova Besim Hoti potvrdio je kako je vozilo pronađeno te da je policija odmah izašla na lice mjesta i da je otvorena istraga o slučaju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh