Region

Rekli da nemaju šta da prijave, a onda su policajci rastavili auto do najsitnijeg detalja i zaprepastili se

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplijenili su više od četiri kilograma heroina. Policija je ovom prilikom uhapsila muškarca i ženu.

Točak - Screenshot/RTS

Uhapšeni S.H. (49) državljanin je Sjeverne Makedonije, a N.Š. (33) Ukrajine. Oni se terete, zbog postojanja osnova sumnje, da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, piše “Srbija Danas“.

Policija je u vozilu “audi A6” rumunskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazili osumnjičeni, u unutrašnjem djelu čeličnih felni, pronašla 4,2 kilograma heroina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Da bi došli do heroina, policajci su morali da rastave “audi” na najsitnije dijelove, ali su se pretpostavke i sumnje ispostavile kao opravdane, jer su pronađene nedozvoljene supstance i to velika količina njih.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh