Region

Prije stravičnog zločina monstrum na Facebook postavio snimak s proslave kćerkinog 8. rođendana

Hrvatsku i region šokirala je vijest da je Josip Rođak bacio četvero djece uzrasta 3, 5, 7 i 8 godina s prvog sprata kuće u Pagu. Tom prilikom dvije djevojčice su zadobile teške povrede, a jedna od njih je u komi.

Josip Rođak - Facebook

Dok istraga ne otkrije kako je došlo do ovog strašnog zločina, čitaoci komentiraju ovaj čin i slažu se da takvo nešto može počiniti samo čovjek monstrum, koji ne zaslužuje imati djecu.

Josip Rođak, koji je počinio ovaj strašni zločin, na svom Facebook profilu objavljivao je fotografije svoje djece i supruge, a najviše dominiraju fotografije s dječijih rođendana.

Na njima se vide nasmijana dječica ispred kojih je rođendanska torta, dok su na nekima i s djedom.

Prije samo sedam dana, Rođak je na Facebooku podijelio snimak sa 8. rođendana kćerke Ane Marije, na kojem se čuju djeca kako pjevaju “Sretan rođendan”, ali cijela atmosfera je nekako sumorna, kao da se naslućuje neko zlo.

Čitaoci su u komentarima osudili ovakvog oca, nazvali ga raznim pogrdnim imenima i uputili mu salvu uvreda, piše “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh