Region

Don Stojić: “Žene će odgovarati pred Bogom zbog zavođenja muškaraca”

Studentski kapelan don Damir Stojić iz Hrvatske sinoć je održao nastavak predavanja koje je prije nekoliko dana ostavilo mnoge upitnike nad glavama.

Damir Stojić - Facebook

Stojić je tada ispričao priču o djevojci koja je uhvatila tatu kako gleda po*niće pa na mjestu izgubila menstruaciju. Menstruacija joj se, ispričao je Stojić prije par dana, nikada nije vratila. To se njegovo predavanje u javnosti proširilo istoga dana kada i propovijed penzionisanog vojnog ordinarija Juraja Jezerinca koji je izjavio da se od pobačene djece “rade najskuplji parfemi”.

Don Stojić je sinoć imao potrebu nadopuniti svoju priču o djevojci koja je ostala bez menstruacije zbog po*nića.

“Ona je svog oca zatekla kako gleda po*nografiju i mastur*ira dok je bila u osmom razredu. Tad je zanijemila i nije govorila mjesec dana. Ona danas zbog toga nema djecu. Po*nografija je problem i baš zato su se svi mediji pobunili. Najveći je problem po*nografije jer se čovjeka počne promatrati kao objekt, a ne kao čovjeka”, rekao je don Stojić.

Stojić je, osim nadopune priče o djevojci koja je, kako tvrdi, fatalno izgubila menstruaciju nakon što je vidjela oca koji gleda po*niće, uputio poruku djevojkama.

One bi se, po mišljenju don Stojića, trebale oblačiti čednije jer je to baš ono što muškarci žele. No iako su savjeti djevojkama izlazili iz Stojićevih usta, on je napomenuo da ne kaže to on, nego Gospa Lurdska.

“I Gospa Lurdska je rekla da će neke žene odgovarati pred Bogom zbog zavođenja muškaraca. Sutra će opet po medijima pisati da je to don Damir rekao, ali nije. Gospa Lurdska je to rekla. Djevojke, budite čedne jer svaki dečko želi takvu curu”, rekao je don Stojić.

Nakon toga se još oglasio na Facebooku.

Večeras sam imao drugi dio teme koju sam započeo prosli tjedan o opasnostima pornografije. Bila je krcata dvorana s…

Gepostet von Don Damir Stojić am Mittwoch, 27. Februar 2019


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh