Region

MUP: Prijavljeni pucnji, ne i upad Albanaca na teritoriju centralne Srbije

Policiji nije prijavljen bilo kakav upad grupe naoružanih ljudi na teritoriju centralne Srbije sa prostora AP Kosovo i Metohija, a policijskoj stanici Kuršumlija sinoć je, od strane radnika koji su sjekli šumu u reonu sela Rastelica, prijavljeno da su se čuli pucnji iz pravca AP Kosovo i Metohija, saopštio je MUP Srbije.

Srbijanska policija - B92.net

Policija je juče, kako se navodi, prilikom redovne patrole u reonu sela Rastelica, uočila da je više kuća obijeno.

Imajući u vidu da riječ o kućama u kojima niko ne živi, policija je odmah obavijestila vlasnike, nakon čega je utvrđeno da je ukradena jedna lovačka puška, motorna testera i više različitog alata, piše “Tanjug”.

Policija je o svemu obavijestila nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu preduzima sve mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti ovih događaja, kaže se u saopštenju MUP-a.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh