Region

Vučićeva čestitka Erdoganu

Veliku važnost pridajem razvoju srpsko-turskih odnosa i drago mi je da su oni u stalnom porastu, istakao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić koji je uputio danas predsjedniku Republike Turske Recepu Tayyipu Erdoganu čestitku povodom rođendana…

Aleksandar Vučić i Recep Tayyip Erdogan - Tccb.gov.tr

“Ovom prilikom želim da izrazim svoje veliko poštovanje za Vaš predan rad, koji se poštuje ne samo od strane građana vaše zemlje, već i od mnogih izvan njenih granica“, istakao je Vučić i dodao:

“Veliku važnost pridajem razvoju srpsko-turskih odnosa i drago mi je da su oni u stalnom porastu, sa sve intenzivnijim političkim dijalogom i sve većom ekonomskom saradnjom. Srbija, kao istinski prijatelj i pouzdan partner Turske, će dati puni doprinos radu Visokog savjeta za saradnju, čija će druga sjednica biti održana tokom vaše slijedeće zvanične posjete.”

Vučić je izrazio nadu da će uskoro ponovo ugostiti Erdogana u Srbiji.

“Biće mi velika čast da vas ponovo, nadam se uskoro, ugostim u Srbiji, da zajedno proslavimo značajan jubilej – 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između naše dvije zemlje”, navodi se u čestitki Vučića, saopšteno je iz pres službe predsednika Srbije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh